Известие

Collapse
No announcement yet.

Старата любов - 1.5 8v carby

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Отваряш таблото и сваляш километража.На него ще видиш една платка.Рови по нея.ГЛАВНО ПО ТРАНЗИСТОРА.Огледай добре и външните писти.Замери и моторчето.
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Става въпрос зад таблото или вътре в самото табло ???
      Аlfa Romeo 33 1.5 8v; Ducati MoNster 900 S

Comment

Вътре в самото табло, на гърба на скоростомера
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Малиии ,за тези платка ли става въпрос с кондензаторчетата ?!?!?
          Ще падне играчка ,ще ги нося да ги замерят??
          Благодаря ти kris!!!A дали се продава отделно ,или е цялото табло?
          Last edited by pikopoko; d.m.y г., 13:54.

Comment

Италианката взе да показва нрав ,
            видях 4е един от бензиновите проводници е спукан и след като мених жси4ките от резрвоара до карбовете ве4е ми спря подаването на гориво от помпата ,а като засму4а идва бензин???
            Някаква идея освен безиновата помпа???

Comment

Първоначално публикувано от pikopoko Покажи съобщение
              Италианката взе да показва нрав ,
              видях 4е един от бензиновите проводници е спукан и след като мених жси4ките от резрвоара до карбовете ве4е ми спря подаването на гориво от помпата ,а като засму4а идва бензин???
              Някаква идея освен безиновата помпа???
              Няма друга причина, ако си свързал правилно горивопроводите, а не си ги объркал.
              Освен поради маймуницата, на която пишеш, ние да не те разбираме
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Хаха мноо смях!!!
                Аз съм свързал всичко правилно,но преди бензиновият клапан не подкачва бензин!!!
                Мисля да сложа електрическа бензинова помпа?!?!?!?
                Някои има ли опит ,защото аз съм я пробвал тази идея ,но при мотор и предполагам ,4е ел. помпа с ниско налягане и подходящ дебит ще ми свърши работа!!!???

Comment

Става, дори помпата да е от мотор.
                  вече без Алфа,но да видим до кога!

Comment

А какъв е смисълът от една извършена жестока цигания, при условие, че една нова механична помпа струва из магазините 25-30лв.???
                    И защо аз нямам ядове с кола на 26-27г. при смяната на маркучи и тръби (естествено нови тръби, но медни)???
                    Карбураторите ми се хранят без проблеми, дори там където е свършил оборотомера. (щото мотора си върти спокойно до 8500 об./мин.)
                    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Еми ,защото 4и4о Боби за да сменя старата помпа си иска инструментариум,че е на кофти място ,а аз го нямам!!!!!!

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                        А какъв е смисълът от една извършена жестока цигания, при условие, че една нова механична помпа струва из магазините 25-30лв.???
                        И защо аз нямам ядове с кола на 26-27г. при смяната на маркучи и тръби (естествено нови тръби, но медни)???
                        Карбураторите ми се хранят без проблеми, дори там където е свършил оборотомера. (щото мотора си върти спокойно до 8500 об./мин.)
                        вземи си оборотомер кат моя до 9000 та да ни стигат, щото всеки се опитва да я докара до ф1
                        алфа 75 1.8 карбове

Comment

Първоначално публикувано от pikopoko Покажи съобщение
                          Еми ,защото 4и4о Боби за да сменя старата помпа си иска инструментариум,че е на кофти място ,а аз го нямам!!!!!!
                          Е само едно гедоренце ти трябва. Все от някой ще вземеш назаем за 1 час.
                          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Еми да ама видях ,че отгоре няма да стане ,ще требе от долу ,за това и канал ще иска и тя стана.
                            А с ел .помпата ще си спестя бензиновият клапан и помпата ще си я сложа на по лесно място!!!

Comment

Виж дали от някъде през недобре стегната скоба не ти смуче въздух или не си посукал някой маркуч или тъбичка.Помпата не се сменя толкова трудно,но проблема може и да е от пръта който бута палеца на помпата(аз имах този проблем два пъти).И ако я сменяш не стягай зверски за да не спукаш бакелитената подложка!!!

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

питах в евро 07 за помпа и се оказа ,че е 81 лева а ел. помпа Харди(немска ) е 91лв . така ,4е май ще има тунинг

Comment

Working...
                                X