Отваряш таблото и сваляш километража.На него ще видиш една платка.Рови по нея.ГЛАВНО ПО ТРАНЗИСТОРА.Огледай добре и външните писти.Замери и моторчето.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Старата любов - 1.5 8v carby
Collapse
X
-
-
Италианката взе да показва нрав ,
видях 4е един от бензиновите проводници е спукан и след като мених жси4ките от резрвоара до карбовете ве4е ми спря подаването на гориво от помпата ,а като засму4а идва бензин???
Някаква идея освен безиновата помпа???Аlfa Romeo 33 1.5 8v; Ducati MoNster 900 S
Comment
-
Първоначално публикувано от pikopoko Покажи съобщениеИталианката взе да показва нрав ,
видях 4е един от бензиновите проводници е спукан и след като мених жси4ките от резрвоара до карбовете ве4е ми спря подаването на гориво от помпата ,а като засму4а идва бензин???
Някаква идея освен безиновата помпа???
Освен поради маймуницата, на която пишеш, ние да не те разбирамеНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Хаха мноо смях!!!
Аз съм свързал всичко правилно,но преди бензиновият клапан не подкачва бензин!!!
Мисля да сложа електрическа бензинова помпа?!?!?!?
Някои има ли опит ,защото аз съм я пробвал тази идея ,но при мотор и предполагам ,4е ел. помпа с ниско налягане и подходящ дебит ще ми свърши работа!!!???Аlfa Romeo 33 1.5 8v; Ducati MoNster 900 S
Comment
-
А какъв е смисълът от една извършена жестока цигания, при условие, че една нова механична помпа струва из магазините 25-30лв.???
И защо аз нямам ядове с кола на 26-27г. при смяната на маркучи и тръби (естествено нови тръби, но медни)???
Карбураторите ми се хранят без проблеми, дори там където е свършил оборотомера. (щото мотора си върти спокойно до 8500 об./мин.)Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеА какъв е смисълът от една извършена жестока цигания, при условие, че една нова механична помпа струва из магазините 25-30лв.???
И защо аз нямам ядове с кола на 26-27г. при смяната на маркучи и тръби (естествено нови тръби, но медни)???
Карбураторите ми се хранят без проблеми, дори там където е свършил оборотомера. (щото мотора си върти спокойно до 8500 об./мин.)алфа 75 1.8 карбове
Comment
-
Първоначално публикувано от pikopoko Покажи съобщениеЕми ,защото 4и4о Боби за да сменя старата помпа си иска инструментариум,че е на кофти място ,а аз го нямам!!!!!!Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Виж дали от някъде през недобре стегната скоба не ти смуче въздух или не си посукал някой маркуч или тъбичка.Помпата не се сменя толкова трудно,но проблема може и да е от пръта който бута палеца на помпата(аз имах този проблем два пъти).И ако я сменяш не стягай зверски за да не спукаш бакелитената подложка!!!
Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti
Comment
Comment